Pogram w Hotsa cały dzien i pozwolę sobie napisać moje odczucia z grania. Przegrałem kilka tys gier w Dotę i Lola więc coś tam na mobach się znam w swoim własnym zakresie. Podoba mi się idea- skupienie się na targetach, na teamfightach, czas rund ( wchodzisz 10-20 minut i cześć) pomysł z rozwojem postaci. Nie brakuje mi przedmiotów, podoba mi się tak jak jest, fajny pomysł, a sam rozwój skilli na + chociaż podejrzewam, że są jedyne słuszne buildy więc wybór i tak pozorny, ale tak to już jest w tych grach. System daily q wzięty z HS też jest na duży+
Do czego mogę się przyczepić to optymalizacja, bo naprawdę kiepsko gra śmiga, ceny bohaterów są trochę z dupy ( kupiłem sobie bundla nexus z 8 bohaterami więc coś tam już mam) ale zbierać na innych po 10k będzie wolniejsze niż na postacie w Lolu i to podejrzewam 2-3 krotnie. Dodatkowo podejrzewam, że denerwowanie się na ludzi w Lolu czy Docie było niczym, przy tym co spotka mnie tutaj, bo tutaj już się samemu teamu nie pociągnie :P Ponadto widać, że sporo opcji jeszcze dojdzie, i jest szansa na fajny rozwój i w stronę zorganizowanych społeczności ingame ( mogą chociażby z pomysłów z SC korzystać gdzie fajnie to wszystko rozwinięte ) i w stronę rozwijania samej gry. Ogólnie podoba mi się gra i pewnie będę nie raz pogrywał 1-2 rundki z największą przyjemnością. A jak mnie będzie gra denerwować to wyjdę po 20 minutach a nie będzie się ciągnąć 50 :P ( największy plus :D) Mirek poleca.
@Oucz: właśnie z tym hejtem tutaj nie ma tak źle o dziwo, zawsze można trafić na jakiegoś "pseudo" prosa, na razie gram tylko quick matche więc może temu, bo nie ma nic do stracenia, ale w LoL-u i na normalach ludzie potrafili życzyć raka całej twojej rodzinie na 10 pokoleń do przodu ( ͡°͜ʖ͡°)
Podoba mi się idea- skupienie się na targetach, na teamfightach, czas rund ( wchodzisz 10-20 minut i cześć) pomysł z rozwojem postaci.
Nie brakuje mi przedmiotów, podoba mi się tak jak jest, fajny pomysł, a sam rozwój skilli na + chociaż podejrzewam, że są jedyne słuszne buildy więc wybór i tak pozorny, ale tak to już jest w tych grach. System daily q wzięty z HS też jest na duży+
Do czego mogę się przyczepić to optymalizacja, bo naprawdę kiepsko gra śmiga, ceny bohaterów są trochę z dupy ( kupiłem sobie bundla nexus z 8 bohaterami więc coś tam już mam) ale zbierać na innych po 10k będzie wolniejsze niż na postacie w Lolu i to podejrzewam 2-3 krotnie. Dodatkowo podejrzewam, że denerwowanie się na ludzi w Lolu czy Docie było niczym, przy tym co spotka mnie tutaj, bo tutaj już się samemu teamu nie pociągnie :P
Ponadto widać, że sporo opcji jeszcze dojdzie, i jest szansa na fajny rozwój i w stronę zorganizowanych społeczności ingame ( mogą chociażby z pomysłów z SC korzystać gdzie fajnie to wszystko rozwinięte ) i w stronę rozwijania samej gry.
Ogólnie podoba mi się gra i pewnie będę nie raz pogrywał 1-2 rundki z największą przyjemnością. A jak mnie będzie gra denerwować to wyjdę po 20 minutach a nie będzie się ciągnąć 50 :P ( największy plus :D)
Mirek poleca.
#heroesofthestorm