Mirki. Pytanie za 100 punktów. Co za serwis do wrzucania plików polecacie zamiast chomikuj pl? Chodzi mi o to żeby był podobny. Żeby można było wrzucać pliki na swoje konto np przez aplikacje na telefonie z Androidem. Bo po dzisiejszym incydencie. Brata straszy jakaś kancelaria prawna. Ze ma zapłacić ugode, za prywatny film który zakupił i wrzucić na swojego chomika. Miarka się przebrała. Wcześniej mi chomikuj skasował linuxa bezprawnie. Teraz to. Pora pobrać co ważniejsze rzeczy stamtąd i skasować konto. #chomikuj #cloud #pytanie #dyskinternetowy
@zle_sny_rabina: wiem wiem o tym. Już czytałem o tym w internetach. I brata ugadałem żeby na nic im nie odpisywał i w nic od nich nie kilkał. W końcu się zdenerwował i usunął chomika. Mnie czeka to samo. Tylko wpierw się zorientuje który serwis jest najbezpieczniejszy. I nie sprzedaje od tak danych swoich użytkowników. Bo mam konto na 4shared. Ale za bardzo im nie ufam.
Co za serwis do wrzucania plików polecacie zamiast chomikuj pl?
Chodzi mi o to żeby był podobny. Żeby można było wrzucać pliki na swoje konto np przez aplikacje na telefonie z Androidem.
Bo po dzisiejszym incydencie.
Brata straszy jakaś kancelaria prawna. Ze ma zapłacić ugode, za prywatny film który zakupił i wrzucić na swojego chomika.
Miarka się przebrała.
Wcześniej mi chomikuj skasował linuxa bezprawnie.
Teraz to.
Pora pobrać co ważniejsze rzeczy stamtąd i skasować konto.
#chomikuj #cloud #pytanie #dyskinternetowy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Mnie czeka to samo.
Tylko wpierw się zorientuje który serwis jest najbezpieczniejszy. I nie sprzedaje od tak danych swoich użytkowników.
Bo mam konto na 4shared.
Ale za bardzo im nie ufam.