Wpis z mikrobloga

Jak wam gra chodzi ? Mam na myśli sprzęt. Myślałem, że pogram spokojnie na medium nie na stacjonarce tylko na lapku ( radek 8750m) a tu ledwo na low chodzi. Coś nie tak z moją grafą czy tak działa Hots ? ( SC spokojnie na medium lata..)
#heroesofthestorm
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Oucz: Tak działa HoTs. Problem jest znany i zgłoszony na forum Blizzarda. U mnie na GTX 970M działa płynnie tylko na low. Mają to poprawić, więc spokojnie :)
  • Odpowiedz
@McLukas: Ale to jet niemożliwe żeby 20 fps na low było skoro Starcraft chodzi ok na medium a taki LoL wszystko na ultra 100+ fps,,
Ja mam i3110m i radek 8750 i 20 fps na low... czyli tyle ile w lolu na integrze..
  • Odpowiedz
@TheMan: Może nie wykrywa gry bo to nie pełna wersja. Mnie się screen teraz nawet zrobić nie chciał...
@Oucz: W ustawieniach tekstury hi i jeszcze coś za to odbicia wył a oświetlenie na low reszta na średnich ustawieniach nie wiem ja fps ponieważ nie sprawdzałem tego grając ale nie odczuwam spadków grając więc jest tak od ok 23 fps w górę na tych ustawieniach.
  • Odpowiedz
@Oucz: i5 2500k, GTX970, wszystko na low i dopiero w teamfightach utrzymuje się koło 60 fpsów, a nawet czasem spadnie do 30, jak ktoś pisał problem znany i pełno wątków o tym na forum blizza. Niektórym pomaga zmiana Hotsa z 64 na 32 bity.
  • Odpowiedz