Aktywne Wpisy
dorszcz +574
WillyJamess +66
Niepełnosprawny człowiek wszedł w dyskusję z #p0lka pisząc, że wierzy, że ma szansę na znalezienie prawdziwej miłości, bo na pewno nie każda kobieta go dyskwalifikuje. Najbrutalniejszy #blackpill jaki widziałem xD Natura.
#przegryw #rozowepaski
#przegryw #rozowepaski
Rozgrywka będzie podzielona na miesiące. Po każdym miesiącu będzie podsumowanie, bilans zysków, strat, kar, łapówek
( ͡° ͜ʖ ͡°) będziemy mogli dostać nagrodę pracownika miesiąca/ roku (a może i dekady?) Za kasę będziemy kupować różne rzeczy, ale też będzie potrzebna żeby prowadzić dalszą rozgrywkę, nie będziemy mogli przejść do następnej rundy z ujemnym lub bardzo niskim stanem konta. I tutaj właśnie obmyśliłem sobie żeby gracz miał możliwość dostania trochę wirtualnej kasy w zamian za obejrzenie reklamy, byłby profit dla mnie i dla gracza, który nie chciałby jeszcze kończyć rozgrywki. Zapytacie wtedy gdzie wyzwanie, skoro można oglądać reklamy i grać w nieskończoność? Otóż przegrać będzie można na kilka innych sposobów, np. gdy za wolno będziemy pracować i utworzy się duża kolejka aut, za wpadkę przy braniu łapówki od klienta itp.
Do końca roku pozostało 337 dni.
------------------------------------------------------
#odzeradogamedevelopera
Komentarz usunięty przez autora
@wysuszony: A ten tag nie może być?
Skryptujesz w c# czy js?
Gra 2D, tak?
Czym się różni w unity pisanie konkretnie pod mobilne od pisania pod pc?
Jakiego używasz unity, abonament czy hehe wersja darmowa? Zwraca ci się w ogóle na abonament z tych reklam? Placisz coś googlowi za to że sprzedajesz (czy tam udostepniasz do pobrania :D) z ich sklepu?