Aktywne Wpisy
Vermeerrr +15
Nawet dziś nie podeszłam do samochodu, a widzę, ze instruktor już był wkur. Wiony. Ja chora, przeziębienie, ale nic nie mówiłam. Instruktor bardzo chłodny, przez to jego podejście bardzo się myliłam dziś na drodze. Agresywnie hamował, mówił że jak będę tak dodawać gazu na jedynce to mnie wyrzuci x auta. Ja wszystko rozumiem. Miałam gorszy dzien, ale od razu na dzień dobry był tak nastawiony..
#prawojazdy #naukajazdy #samochody
#prawojazdy #naukajazdy #samochody
EmDeCe +309
@Re-volt: PSNid: ?
@kfjec: PSNid: ?
@maciekpod: PSNid: maciejson89
@kostner: PSNid: Kostnerr
@bdr90: PSNid: ?
@Ramen: PSNid: ramen7557
@Unife: PSNid: ?
@remixs: PSNid: ReMiXsPL
@Kosciex: PSNid: kosciex
@bartekh86: PSNid: HighHopesGamer
@Rabusek: PSNid: ?
@iszacht: PSNid: tajne
@DyskretnyUrokElegancji: pikapinka69
@PanKara: PSNid: foksami
@Vegan: PSNid: Veganik
Brakuje tu sporo nicków z PSN, zwołani albo podają albo ktoś ich nie zawoła do gry i imprezy ;) live or die, make you choice lalkaZsaw.jpg
Kto kogoś nie ma a będzie z nim grał to też pozapraszajcie się do znajomych.
Planowany tryb to Szturm, wymaga współpracy i komunikacji co doda frajdy z grania bo w Podboju każdy biega gdzie chcę i nie ma takiej więzi żołnierza jak w Szturmie ;) chodzi o wspólną zabawę stąd ten tryb a nie inny.
Nie marnujcie klawiatury na pisanie "jezus maria jaki ja jestem cienki w toooo o jezuuuu" bo nie o wyniki chodzi a - jeszcze raz - wspólną zabawę w gronie mirków! jak będzie tak będzie.
Kto chętny dołączyć do listy/soboty to pisać w komentarzach swój PSNid.
#ps4 #sobotyzps4 #battlefield4 #ps4masterrace ##!$%@?
Tylko uprzedzam, banujemy za campowanie z końca mapy i za używanie snajperek, jak już to karabinki wyborowe ;p
@ojaadaj20: bez dobranoc od mojej ulubionej mirabelki nie mogę zasnąć! :>
@kfjec: na te 3, 4h w sobotę można przestawić serwer i nikt od tego nie umrze prawda? podziałaj tam z adminem serwera ;)
Tryb oczywiście tylko hardcore, nie ma innej opcji!