Wpis z mikrobloga

@wielad: to nie jest jakaś potrawa o skomplikowanym składzie. To jest w 96% alkohol etylowy, wszystkie różnią się tylko etykietą. W tym przepisie pisze, ze ma być 60 %, także i tak musisz rozwodnić. A i to sitko co tam jest w przepisie, to nie jest sitko takie zwykłe, tylko mikrometrowe, bo trichomy są mega małe. Dodatkowo, takie coś powinno stać z 2 tyg. I musisz użyć naprawdę dużo suszu, bo
@silent66: zostały mi same łodygi z jednego krzaka liści juz prawie nie ma. To za mało na 0,5l? Lepiej zrobic 0,3? Tak na próbę chce narazie jak bede miał ścinke to zostawie sobie wiecej jak zasnakuje.
@silent66: mam Jacka harrera #!$%@? wie ile tych łodyg jest do pol litra wejdzie spokojnie tak zeby było pełno. Ale myslisz ze lepiej całe czy zmielić to wszystko?