Ludzie pytają mnie, Cavalorn, ile dni już bez ćpania? Zastanawiałem się długo. Zastanawiałem się, bo odpowiedź na takie pytanie nie jest łatwa. Ale wiecie co? Wystarczyło wejść na wykop.pl żeby wszystko stało się jasne. Wystarczyło chwilę pobyć na #cavaprogres by wszystko stało się oczywiste. Ile dni bez ćpania? Za mało. Czym jest czternaście dni wobec ogromu czasu po którym będę mógł szczerze wyjść na dach wieżowca i krzyknąć do gołębi majestatycznie fruwających w przestworzach: TAK! JESTEM ZDROWY! Zdrowy od myśli by skoczyć, by trud dla mnie był skończon. By miast myśleć o locie w dół i ucieczce, myśleć o tym by fruwać razem z gołębiami odczuwając prawdziwą wolność. Wolność własnej, nieograniczonej nałogiem woli.
Ile dni bez ćpania?
Za mało. Czym jest czternaście dni wobec ogromu czasu po którym będę mógł szczerze wyjść na dach wieżowca i krzyknąć do gołębi majestatycznie fruwających w przestworzach: TAK! JESTEM ZDROWY! Zdrowy od myśli by skoczyć, by trud dla mnie był skończon. By miast myśleć o locie w dół i ucieczce, myśleć o tym by fruwać razem z gołębiami odczuwając prawdziwą wolność.
Wolność własnej, nieograniczonej nałogiem woli.