Wpis z mikrobloga

Właśnie kupiłem Blaupunkt L200 w świetnym stanie odpowiednik najwyższej serii quadral montan robiony dla serii "artech" od blaupunkta, tylko na rynek niemiecki.
40 kilogramowe, drewniane ,3-drożne klocki na głośnikach wstęgowych, pasmo przenoszenia 27hz-40khz, 200w moc znamionowa , 8 ohm impedancji - idealnie pod fine arts a-9000.
Czekam z niecierpliwością jak dojadą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#audioboners #audio #chwalesie
Ojezu - Właśnie kupiłem Blaupunkt L200 w świetnym stanie odpowiednik najwyższej serii...

źródło: comment_wsnNNui0aBurymTqK9RTduwatBAiJWHb.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
@p10trek: Fine arts a-9000 jak wyżej pisałem - czyli marantz robiony dla grundiga 100w na kanał przy 8 ohm. Źródło komputer przez fiio d03k oraz cd player z serii grundig fine arts cd-905 robiony przez JVC.
  • Odpowiedz
@Ojezu: fajne, o ile mi pamiec nie zawodzi to moglem podobne kupic od goscia co sprowadza rozna elektronike z niemiec. Ale byly w tak tragicznym stanie ze nie wiem czy udalo by sie je odratowac a jezeli tak to nie malym kosztem. Gratuluje anyway
  • Odpowiedz
@Teal-c: Czyściutko, leciutko, analogowo. Chociaż nie na moje pomieszczenie, słuchałem ich u kolegi na dobrym pomieszczeniu i urwały głowe. Klasa sama w sobie, teraz za taki sprzęt trzeba ponad 10 kafli dać.
  • Odpowiedz