Wpis z mikrobloga

http://365rysunkow.blogspot.com/2015/01/akcja-komiks-wykopowy.html

No więc jest post o komiksie. Nadal zainteresowani? :)
LISTA: listę robimy tak:

1. doria

2. ???

Gdzie w miejscu ??? występują wszystkie osoby które zapisały się po mnie a przed tobą. Na samym końcu bierzesz nowy numerek i dopisujesz siebie :)
Wklejasz to w komentarz. Proszę by było w cytacie, będzie bardziej zauważalne.
Jeśli chcesz tylko skomentować, nie wklejaj listy :P

Oganizacyjnie - kwestia komunikacji wewnątrzzadaniowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Moja propozycja to lista dyskusyjna z mailami. Ale dawno nie organizowałam czegoś takiego i nie wiem, może internet już poszedł do przodu i macie lepsze pomysły.

Jedno jest pewne - będzie potrzebne bardziej ustronne miejsce do pogadania dla uczestników komiksu.
Komiks będziemy dzielili na odcinki w trakcie tworzenia, i dopiero odcinki będziemy udostępniali wszystkim, coby ominąć chaos ;)

#365rysunkow
  • 48
  • Odpowiedz
@FeniEnt: no ale jak z kolorem, to połowa ludków podejdzie ambitnie i będą trzymali tygodniami zadanie. Jeśli używasz ołówków lub tableta, możesz w skali szarości zrobić przecież :)
  • Odpowiedz
@FeniEnt: przy różnych kreskach będzie wyglądało ciekawie, przy różnych stylach kolorowania lub braku kolorów w części kadrów - niekoniecznie. Ale to mniejsza. Tak naprawdę, wydaje mi się że brak koloru w części kadrów da się później naprawić :)
  • Odpowiedz
@trzykropek: spoko, polubimy się.

@jestem-tu: @kocio: @i cała reszta listy

Organizacja tegoż będzie ukryta przed całą rzeszą innych wykopków - komiks publikować będziemy w odcinkach. Więc jest kwestia naszej komunikacji. Ja podałam propozycję grupy dyskusyjnej z użyciem maili, czy ktoś ma lepszy pomysł?
  • Odpowiedz