Chyba wraz z końcem ważności kuponów znów wzięli się za ich dokładniejsze sprawdzanie, bo wczorajsze zamówienie zostało anulowane. :/ A zamówienie złożone tydzień temu przeszło bez problemów. #dhgate
@WluBell: Kartą #tmobileuslugibankowedostarczaneprzezaliorbank Niby na maila dostałem potwierdzenie zapłaty ale to automat przysyła. W aplikacji dalej miałem status "Pending confirmation". To było wczoraj. Dzisiaj mam już status "Canceled"
@Nivis: @WluBell: A wiecie co będzie jak mi sprzedawca się zwinął. Ponad 1000 pozytywów i nagle wszystkie aukcje zakończone, strona sklepu nie wchodzi. Na ali raz tak miałem, to dostałem refund całości mimo użytego kuponu.
@Nivis: Ostatnio zrobiłem z 6-7 zamówień, wszystko przeszło. Płaciłem zarówno tmobile bankiem jak i mbankiem. Dziś i jutro zrobię kolejne zamówienia, bo kurde za 2 dni się kupony kończą i dhgate umrze niestety.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A zamówienie złożone tydzień temu przeszło bez problemów.
#dhgate
Niby na maila dostałem potwierdzenie zapłaty ale to automat przysyła. W aplikacji dalej miałem status "Pending confirmation". To było wczoraj. Dzisiaj mam już status "Canceled"