@zdechly_jez: na tak ogólne pytanie to ciężko odpowiedzieć.... Rzym, Paryż jeśli chodzi o stolice, Alpy, Lazurowe Wybrzeże, północne Włochy, fiordy w Norwegii... Wenecja, Mediolan, Orlean, Barcelona... Wysypy kanaryjskie...
@jordanos: Najlepszy kraj w jakim byłem, mieszkałem 7 miesięcy w Strasbourgu, później pod Marsylią i pod Montpellier. Genialny kraj, genialny klimat, język, ludzie. Zakochany jestem we Francji strasznie.
@zdechly_jez: Ja mogę polecić Ci tylko te miejsca w których byłem, Strasbourg, bo tam cały czas coś się dzieje, koncerty, świetne miejsca. Jak chcesz poczuć typowo francuski klimat to polecam to miasto, wieczorami na pewnym placu trwa cały czas impreza. Marsylia to chyba wiadomo dlaczego, genialne Lazurowe Wybrzeże. :)
@zdechly_jez: I Strasbourg tani jest w sumie. Do tego łatwo się dostać. W weekendy ze Zgorzelca/Goerlitz można się zabrać. Kupujesz wochenende ticket za jeśli dobrze pamiętam 30 euro, może na nim jechać 6 osób, z przesiadkami jedzie się 15 godzin. Równo o 12 w nocy byłem w Strasbourgu.
@zdechly_jez: Ludzie panikowali i nie chcieli jechać, wolą siedzieć na dupie i kisić się w tym #!$%@? mieście, a samemu by mi sie nudziło jak cholera pewnie.
Zależy co lubisz i na co masz ochotę :)