Wpis z mikrobloga

@TwigTechnology: Już na samym wstępie dodałem że: wg. MrTofu
Mi osobiście bardzo się podobały. A dla ubi nie pracuję. Żadna inna gra wydana w 2014 r. przez tą firmę nie przypadła mi do gustu.
@ethics: WOD to dosyć słaby dodatek. Garnizony są świetne, fabuła i levelowanie 90-100 również, ale na 100 nie ma właściwie co robić. Dla przykładu taki MOP oferował więcej contentu i gra nie ograniczała się do tych samych rzeczy, choć oczywiście nie był to jeszcze poziom TBC czy WOTLK. Mnie WOD znudził po pierwszym miesiącu i do gry powrócę pewnie jak wprowadzą kilka następnych content patchów. :/
@Zavis: Nie wiem jak w PVE bo gram tylko PVP i pod tym względem jest lepiej niż w poprzednich dodatkach. Dla mnie WOD dorównuje jakością dodatkowi TBC po poprzednich failach MOP, Cata to rzeczywiście WOD wydaje się wyśmienity.
@MrTofu: Ja to bym jako top 5 wyznaczył Shadow of Mordor i Divinity na pierwszych miejscach, potem mimo wszystko Dragon Age i Risen, no i pewnie Wasteland ale dopiero jest na mojej liście gier do przejścia.
Gdyby nie sprawy techniczne to w Risena, Dragon Age i State of Decay grałoby się o wiele lepiej.
@Zavis: To chyba mówisz o innym dodatku. Co było w Pandarii do robienia jak już zrobiłeś