Aktywne Wpisy
DzikiWonsz221 +69
#przegryw jak za @qew12 nie przepadam bo to oskarek zwykły co się z koleżaneczkami spotyka tak to co sie stalo pod jego wpisem dobrze obnaza i pokazuje obraz normictwa
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
AspoleczneUfo +68
A tak szczerze, mówię jako kibic BvB, ale obserwuje to od wielu lat już. Jak w ogóle można kibicować Realowi? W sensie jest to klub najbardziej utytułowany w historii, okej, ale to jest kibicowanie na takiej zasadzie "Wybieramy tych co wygrywają i im kibicujemy". Dodatkowo klub pełen chamstwa, którego legendy są żegnane jak szmaty (Casillas, Ronaldo), a zawodnicy zachowują się jak absolutne zwierzęta (Vinicius, Carvajal i kiedyś ten małpiszon najgorszy Casemiro). Wyjaśnij
O #!$%@?, przez przypadek znalazłem to, bo mi YT w powiązanych wywalił, to se obczaiłem i o Chryste xD
Ludzie to naprawdę wstydu nie mają, by takie coś upubliczniać. Aż mi się przypomniał ten wywiad z Wojciechem Pawłowskim we włoskiej telewizji.
https://www.youtube.com/watch?v=pos6tsOOoEY
No #!$%@?; wita się w kolejnym, a nie następnym ლ(ಠ_ಠ ლ)
Nie wiem co ja sobie kiedyś myślałem, może z rozpędu, może coś...
Nie potrafię, nie umiem to nie udaję, że jest inaczej. Równie dobrze mógłby do niego mówić po węgiersku rodem z google tłumacza, podejrzewam, że byłoby znośniej.
@Aryo: Jeżeli Twoim zdaniem poradził sobie nieźle, to boję się pytać, jak by musiał mówić, byś uznał, że poradził sobie źle.
@Emes91: żartujesz...
@t3m4: Chciałbym xD