Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1455
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +473
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
Kupuje im nowy dysk, ale najpierw chciałem skopiować dane z tego dysku. Niestety ma on uszkodzone jakieś sektory i mam problem.
Na początku chciałem zapuścić chdsk z płytki XP, ale instalator nawet nie może wystartować bo jakiś plik .inf jest uszkodzony. Wystartowałem jakieś live CD i udało mi się z jednej Niesystemowej partycji D zgrać dane ale oczywiście wszystko najważniejsze trzymali na C do której nie mogę się dostać bo już drugi menadżer plików pod live CD wywala błąd ze są uszkodzone pliki i nie może odczytać systemowej partycji.
Jakieś pomysły mireczki?
#serwispc #windows #odzyskiwaniedanych
@marciin88: no ogólnie starałem się przez chdsk naprawić tylko partycje żeby potem pod live linuxem dało się skopiować. A dysk właśnie pod Windowsem jak podepne to nie startuje mój system z mojego dysku, hmm dziwne. A jak podepne na gorąco, to wykrywa go ale system zaczyna mój mulic i nie ma go w ogólnie widocznego w innych programach tez