Wpis z mikrobloga

Dobra. Trochę ochłonąłem z tym co się przed chwilą #!$%@?ło, ale dalej w to nie wierzę i sprawdzam co chwile swoje eq czy aby na pewno to nie zwidy.

Od kilku dni na /r/GlobalOffensiveTrade pomagam ludziom za DARMO z nożami i przedmiotami case hardened. Kilka wycen robiłem, mimo iż mam małe doświadczenie i co najważniejsze, za darmo ludziom obliczałem procent niebieskiego/złotego używając dość dokładnej techniki w gimpie. Dla pewności czasem używałem wielu screenshotów i zawsze wychodził ten sam procent. Raz użyłem 3 screenshotów i wyszło 3 razy 62% niebieskiego. Ale to nie o tym wpis.

2 dni temu dodał mnie pewien koleś na steamie (proszę was, nie dodajcie go ani nie spamujcie mu nic bez celu). Pytał o wiele rzeczy związanych z tą techniką, pomagałem mu trochę z case hardenedami i ogólnie fajnie się z nim gadało. Dziś napisał do mnie z pytaniem "ile mniej więcej jestem online dziennie" odpisałem mu ze 2-4 godziny, chociaż tak naprawdę dłużej ale żeby nie wyjść na #przegryw skłamałem xD. On odpisał, że robi grupę na steamie i reddicie zajmującą się wyceną i ogólną pomocą z case hardenedami i blue gemami, napisał również że szukają kogoś takiego jak ja do pomocy i czy nie jestem chętny.

Odpisałem, że z chęcią bo lubię pomagać ludziom, a taka grupa to coś czego szukałem. Ogólnie wyjaśnił mi kilka spraw co miałbym w niej robić itp. Odpisałem, że się zgadzam a on...

wysłał mi ofertę na steamie. Z nożem. Zapytałem go co się odjebuje właśnie w tym momencie, on odpowiedział że to podziękowanie za darmową pomoc ludziom i jemu. Pisałem mu, że nie chcę, bo robię to za darmo ale on nalegał... no to w końcu przyjąłem bo to nusz.

Cholera mirki, ten dzień jest jednym z najzajebistszych w moim życiu :D. Niby taka głupotka ale jak bardzo cieszy.

Propsy dla ciebie 2sh0ts, jesteś zajebisty!

#csgo #wygryw #coolstory #csgotrade #januszeitemowcsgo
softenik - Dobra. Trochę ochłonąłem z tym co się przed chwilą #!$%@?ło, ale dalej w t...

źródło: comment_Lbedj43SRtWQFE5Wh72XK3vN0lRbXjXf.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
@RPG-7: Ogólnie właśnie jestem strasznie zmieszany i nie wiem co robić. Z chęcią bym go wytrade'ował w górę i trochę profitu zrobił, ale to jest darowizna i głupio tak.
  • Odpowiedz
@HejterskiPL: Teraz sprawdziłem dopiero w grze, ma dość dużo niebieskiego, przynajmniej 50%. Jak powiedział mi, ze chce mi podziękować i da mi coś to myślałem że da mi klucz czy dwa. Jak powiedział że nóż to mi mina nagle zastygła xD.
  • Odpowiedz
@MrGreeneye: słyszałem tylko o jakiejś gównoburzy nt. karambitów jak to wypłynął ten typ noży wśród dzieciarni na fali csgo, bo trochę się nożami interesuję...
Co takiego jest świetnego w nożach czego nie ma w pistoletach (w sensie #csgo)? Karabinami się tak nie podniecają?
  • Odpowiedz
@WadeWinstonWilson: Ogólnie to zwykłe skiny do gry zmieniające TYLKO wygląd i nic więcej. Cały fenomen w nich jest taki, że niektóre rodzaje są wyjątkowe i każda kopia różni się od innej przez co tak bardzo uwielbiam wymianę z innymi graczami, a zwłaszcza skin "case hardened", który ma kilka kolorów i w zalezności od różnej ilości koloru cena się zmienia. Dużo by gadać, ale robię to dla zabawy.
  • Odpowiedz