Aktywne Wpisy

WielkiNos +175
Jeśli taki sztuczny wygląd i zmiana z naturalnej, atrakcyjnej kobiety w instagramowy, wytatuowany klon z brwiami odrysowanymi od szablonu i napompowanymi ustami to dla współczesnych kobiet wzór do naśladowania i prawdziwe piękno to nie mam pytań. Mi się przykro na to patrzy.
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file351930140322580082
Pobierz
Czolowy_zawodnik +52
STEJTMENT NA TEMAT RASZEI CZYTAĆ UWAŻNIE.
Jak wszyscy widzieli, Mariusz został zawinięty przez policje i poszedł siedzieć na 15 dni. Parę godzin później przyszła także babka z mopsu i niestety z pomocą sąsiadów musieli Jacka zabrać z domu. Podobno babka z mopsu mu pomaga ogarnąć jakieś miejsce do noclegowni. Co do nogi jacka - ma stwierdzone nie wydolność żylna przez co ma problemy z chodzeniem. Czy Jaca wróci na Raszei. Nie jesteśmy
Jak wszyscy widzieli, Mariusz został zawinięty przez policje i poszedł siedzieć na 15 dni. Parę godzin później przyszła także babka z mopsu i niestety z pomocą sąsiadów musieli Jacka zabrać z domu. Podobno babka z mopsu mu pomaga ogarnąć jakieś miejsce do noclegowni. Co do nogi jacka - ma stwierdzone nie wydolność żylna przez co ma problemy z chodzeniem. Czy Jaca wróci na Raszei. Nie jesteśmy
źródło: 407964418_247368124834072_2519082969423906632_n
Pobierz

#arduino
Mam win7 home. No za chiny nie wiem jak to zrobić. Teoretycznie już jest jako com5 ch340 ale dalej z trójkącikiem i informacją że nie jest podpisany.
@conel: U mnie też jest CH340G a nie masz może linka do tych sterowników?
@juz_tu-bylem: W Windows 7 musisz przytrzymac F8 przy starcie kompa zeby dostac sie do tego menu. Tam wybierasz Disable Driver Signature Enforcement, nie wiem jak to jest przy polskim windowscie wylacz wymuszanie podpisu sterow, albo jakos tak
Jest coś takiego: System Windows nie może zweryfikować podpisu cyfrowego sterowników wymaganych dla tego urządzenia. Niedawna zmiana sprzętu lub oprogramowania mogła doprowadzić do instalacji pliku, który jest niepoprawnie podpisany lub uszkodzony albo może być złośliwym oprogramowaniem z nieznanego źródła. (Kod 52)
Czyli tak jak
http://www.5v.ru/zip/ch341ser.zip
Tu aukcja:
http://www.ebay.com/itm/3PCS-Micro-controller-Nano-V3-0-ATmega328-5V-16M-CH340G-board-For-Arduino-/141287092498?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20e55df112
Nie wiem tylko czy teraz za każdym razem nie będę musiał tak uruchamiać kompa, ale to nie problem jakiś duży.
@conel: dziękuję za linka. Chodziło o sterowniki i o ich podpis cyfrowy:)
Nie ma za co! :D
Milej zabawy z Arduino!
Eh... gdybym miał więcej czasu. Mam UNO, nano, rasppery pi, kupie rzeczy do tego i to wszystko się kurzy...
@Czayen: To tylko logger czy ma jakieś ciekawsze zastosowanie?
Ja zanim się dorobię własnego domu to będę stary i siwy i zapewne nie będę robił automatyzacji sam wtedy:) Bo nie ma co się oszukiwać automatyzacja domu jest tak zaawansowana na dzień dzisiejszy że niedługo to będzie standard jak prąd czy woda:)
Kurde kasy w opór i czasu drugie tyle i można naprawdę cuda robić.