Wpis z mikrobloga

@Jofiel: tańszy odpowiednik z aliexpress, bo kosztuje ułamek ceny gopro, a parametry są identyczne. Różni się tym, że nie zmarszczysz kapucyna do oryginalnego logo na opakowaniu. :)
  • Odpowiedz
@Jofiel: jakbym miał kasę wziąłbym gopro 4 black, ale nie miałem wziąłem 3 silver i jestem i tak zadowolony. jak masz pieniądze bierz najlepszą. ew. black 3+ teraz powinny być ciut tańsze. ew. poszukaj używanej.
  • Odpowiedz
@Jofiel: Ja ostatnio "kupowałem", tzn wybierałem za darmo pomiędzy 4 silver i 4 black. Wybrałem silver ze względu na wbudowany ekran, a tak rozbudowane nagrywanie w 4k jak w black nie jest mi do niczego potrzebne :).
  • Odpowiedz
@rss: wtedy bym się nie pytał i kupił z miejsca sj4000 ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Panciu2: 4k jest jeszcze zbyt mało popularny. IMO obecnie wyrzucanie kasy w błoto.

@Tichy: :) Dzięki na taką odpowiedź liczyłem. #!$%@?ć nalepki i tak na moto już nie ma miejsca na nie ;)
  • Odpowiedz
@Dawid7600: Niby cena sj jest 1/3 ceny gp ale mimo wszystko wolałbym nie wkurzac się problemami z ewentualnymi gwarancjami u Chinczyków.

@Panciu2: No właśnie chyba na nią padnie wybór. 200£ wydaje mi się akceptowalną ceną.
  • Odpowiedz
@KKKas: Zabawe z procesorami, co lepsze, co gorszę zostawiam pctowcom i androidowcom. Szybszy procek potrzebny jest w niej do obróbki 4k, którego z pewnością nie będę używał, a co owocuje wiekszym użyciem bateri nawet do 50%. Jak poczuję niedosyt to zrobię upgrade do 4.

• Odpowiedz