Wpis z mikrobloga

Szukam pralki, która zamieszka w moim pierwszym mieszkanku. Przy przeglądaniu sprzętów różnych producentów i pobieżnym czytaniu opinii trafiłem na tą perełkę:

Pralka spełnia moje oczekiwania. Nie jestem jakimś demonem brudnych tekstyliów, jednakże to co do niej wsadze brudnego, wychodzi czyste i w jednym kawałku. Dość często korzystam z szybkiego programu 15min jak wrzucam ciuchy po siłowni. I tak by musiały schnąć, a przez 15 min jeszcze się wypiorą i na siłce następnego dnia nie wali ode mnie jak od dromadera. Gotowałem już ręczniki, prałem poszewki i nic nie wybuchło, nie zalałem sąsiadów (chociaż w sumie żadnych nie mam). Ponadto kondycji mojego delikatnego słuchu również nie zakłóca nadmierny hałas tego urządzenia. Wirowanie 1400 obr/min na początku budziło moje obawy, bo zawsze mam dystans do szybkobieżnych urządzeń o sporym skąd inąd momencie bezwładności, ale nic niepokojącego się nie wydarzyło i mam nadzieję, że wytrzymałość udarowa wnętrza pralki sprosta trudom długotrwałej eksploatacji. Skoro Niemiec wymyślił Golfa II to może i pralka, która spod jego ręki wyszła również będzie wzbudzała szacunek na dzielni i działała na okoliczne niewiasty jak propozycja wspólnej przejażdżki powyższym samochodem. Liczę na to, że planowany zakup suszarki tej samej firmy również będzie dobrą inwestycją i podniesie jakość mojego życia do niebagatelnego poziomu, a wilgoć w mieszkaniu będzie generowana przez inhalator mojego przyszłego dziecka, a nie przez jego schnące pieluchy. Polecam tę pralkę wszystkim zdecydowanym i niezdecydowanym. Mimo, że wygląda równie "ekscytująco" jak wnętrze nowego Golfa jej wartości użytkowe są w stanie sprostać najwyższym wymaganiom nawet pracownikom firm asenizacyjnych oraz wielbicielom szaleństw woodstockowych.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

#agd #pasta #heheszki