Takie nocne #feels mnie złapało że nie wiem co. Leże i rozmyślam czemu nie mogę wyjść z #tfwnogf mimo że większość #rozowepaski jakie znam uważa że fajnie im się spędza ze mną dogaduje , ale to tylko przyjaźń to mnie szlag trafia. Co tu zrobić ?
@Zolter: może być znacznie gorzej niż "tylko" #tfwnogf, wierz mi. Skoro nie masz problemów z kontaktami z różową płcią, to prędzej czy pózniej znajdziesz paska.
@Zolter: pomógłbym ci jakoś, ale ja mam to samo. Albo wiem ze nie ta liga albo i tak zawsze jestem spychany do roli przyjaciela ktoremu laski #!$%@?ą o swoich rozterkach, czuję, że to już się nie skończy (╯︵╰,)
@Zolter: paradoks polegał u mnie zawsze na tym, że zawsze łatwo nawiązywałem kontakty z dziewczynami zajętymi, potem z tego kilka razy nawiązało sie coś więcej... no ale przy takim układzie nie ma szans na stały zwiazek.
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: najgorsze jest to że dziewczyna co do której najwięcej czuje i mnie odrzuciła widzę codziennie na lekcjach przez co jest jeszcze gorze,j bo nie mogę się jej jakoś pozbyć z mojego życia.
@Zolter: ja z ta która kręciłem jak była zajeta pracuję xD teraz jest chyba wolna ale w sumie tak sie #!$%@?ło ze nie ma szans na naprawe rok juz minął a mnie dopiero teraz zaczyna przechodzić uczucie do niej, takze witaj w klubie :D
@Zolter: same here cumplu. potrafię bez problemu dogadywać, zagadywać się z dziewczynami zajętymi lub takimi które mi się nie podobają. gdy trafię na taką która jest dla mnie atrakcyjna to boję się zagadać, gdyż wiem, że ona już wie że mi się podoba.
@wuut: najgorsze jest to że zaraz powie wszystko dla przyjaciółek i nici z kręcenia z jej przyjaciółkami gdy coś nie wypali. Kiedyś postanowiłem zrobić eksperyment i kręciłem z jedną bez emocji, byłem jak robot. Wybrała się ze mną na dwie randki, a potem powiedziała że jestem zbyt tajemniczy.
@Zolter: ja na szczęście (i nieszczęście) znalazłem sobie przyjaciółeczkę, która po dwóch latach zaczęła mi się podobać... szczęście takie, że zaczęła mnie swatać ze swoją przyjaciółką, a jak będzie to kto wie.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link