Wpis z mikrobloga

Osobom które tak jak ja ostatnio mają odwieczny problem, jaki dobry serial obejrzeć polecam z całego serca moje ostatnie odkrycie. Miasteczko Twin Peaks! Serial obecnie trochę zapomniany a jest na prawdę genialny. Wcześniej trochę się go obawiałem ze względu na rok produkcji ale bardziej pomylić się nie mogłem. Coś w czym upatrywałem wadę okazało się jedną z licznych zalet gdyż nadaje mu jeszcze bardziej niesamowity klimat.

#seriale #coobejrzec #twinpeaks
Pobierz PrzyjacielGreen - Osobom które tak jak ja ostatnio mają odwieczny problem, jaki dobry...
źródło: comment_cErSO0Q3xQeMDDYSGId3piwPxy27oFsr.jpg
  • 15
@nieruchomy_poruszyciel: miałem bardziej na myśli to że obecnie gdy ktoś pyta co obejrzeć itd. to polecana jest masa obecnych produkcji które moim zdaniem mogą co najwyżej buty czyścić dla Twin Peaks a wspomniany serial jest prawie nieobecny w tych dyskusjach. Z tego też powodu postanowiłem go polecić.
@PrzyjacielGreen: ogladałem miasteczko twin peaks za gówniarza i nic nie rozumiałem. oglądałem jak podrosłem i dalej nic nie rozumiałem. potem oglądałem na studiach - w sumie byłem wtedy zbyt pijany aby zrozumieć. obejrzałem po studiach - genialny :) . mija kolejne 5 lat - chyba pora znów obejrzeć :)