W przeciągu ostatniego roku na Ukrainie zniszczono około 504 pomników Lenina z ponad 1700 które stały w 2013 roku.
Prym w "Leninopadzie" wiodą okręgi Chmielnicki i Winnicki które są bliskie usunięciu wszystkich pomników Lenina na swoim terenie, nie licząc Zaporoża, Ługańska, Doniecka i Symferopola, wszystkie ośrodki regionalne nie mają na swoim terenie takich pomników. Jak podaje Ukraiński Instytut Pamięci Narodowej w chwili upadku ZSRR na terenie Ukrainy było przeszło 5500 pomników Lenina, a w ostatnich miesiącach "Leninopad" wyhamował, w październiku usunięto tylko 33 pomniki a w listopadzie ich liczba wyniosła 35
@szurszur: spiski? A przetwarzanie screenów i używanie wyrwanych z kontekstu zdań to co? Kiedyś się w tym lubowałeś.
Zawsze odpisujesz gdy jest Ci wygodnie. Gdy masz jakieś pole do ataku. Powoli wszysxy się na was poznają. Był janusz, ujawniony propagandzista. Przyjdzie kiedys pora na innych.
@Stadler: Clzowieku obrazki wstaiwlaem tygodnie czy nawet mesiace temu i nagle teraz piszesz że ja prowokuje? Od tego czasu Ty ciagle mnie zaczepiasz. Zobacz w ilu postach mnie atakowales jako pierwszy nawet dzisiaj. To juz kolejny taki temat.
@szurszur: a przepraszam kto zapytał o pomniki lenina?
Chciałem żebyś przestał robić takie wpisy jak ostatnio, ale oczywiście zignorowałeś prywatną wiadomość. Widać prawdziwe intencje. Czy naprawdę nie możesz wyzbyć się tej nienawiści do innych?
@Stadler: No ja przestalem wpisy pod Twoim adresem. Obrazkow robilem ich od dawna i nie przyczepialem sie do Ciebie. Az nagle w temacie o programie w Rossija 1 napisales 2 posty w ktorych mnie zaatakowlaes. Wiec to Ty po raz kolejny zaczales klotnie i teraz odwracasz kota ogonem że to ja. Ale wiedizałem że tak bedzie tak robisz od meisiecy. Apele o czystosc tagu a potem znowu atakujesz kogo tam
@szurszur: nie przypominam sobie wpisu o rozmowach na privie. Dbam o czystosc tagu. Raz tylko po tym wrzucilem obrazek (nie moj) z kotami, ale nikogo nie atakował.
W przeciągu ostatniego roku na Ukrainie zniszczono około 504 pomników Lenina z ponad 1700 które stały w 2013 roku.
Prym w "Leninopadzie" wiodą okręgi Chmielnicki i Winnicki które są bliskie usunięciu wszystkich pomników Lenina na swoim terenie, nie licząc Zaporoża, Ługańska, Doniecka i Symferopola, wszystkie ośrodki regionalne nie mają na swoim terenie takich pomników. Jak podaje Ukraiński Instytut Pamięci Narodowej w chwili upadku ZSRR na terenie Ukrainy było przeszło 5500 pomników Lenina, a w ostatnich miesiącach "Leninopad" wyhamował, w październiku usunięto tylko 33 pomniki a w listopadzie ich liczba wyniosła 35
http://radio24.ua/news/showSingleNews.do?objectId=27813
#ukraina #ukrainainfo #lenindown #ciekawostki #ukrainskapropaganda
Zawsze odpisujesz gdy jest Ci wygodnie. Gdy masz jakieś pole do ataku. Powoli wszysxy się na was poznają. Był janusz, ujawniony propagandzista. Przyjdzie kiedys pora na innych.
Chciałem żebyś przestał robić takie wpisy jak ostatnio, ale oczywiście zignorowałeś prywatną wiadomość. Widać prawdziwe intencje. Czy naprawdę nie możesz wyzbyć się tej nienawiści do innych?