Wpis z mikrobloga

Czy granie online w #pes2015 na #ps4 wygląda dobrze?

Jest dużo graczy?

Łączy bez problemów?

Ludzie rozgrywają akcje, czy też są jakieś glitche?

Dobra oferta teraz w ps store, więc rozważam zakup.

Wołam też #fifa15 bo chciałbym poznać opinię Mirków, którzy naparzają w jedną i drugą gierkę.

Dobra oferta teraz w ps store, więc rozważam zakup.
  • 16
@Ow3n: No właśnie w tym roku zacząłem dopiero grać w futa. I jest mega, ale wkurza ten handicap. Nie ma czegoś takiego w Pesie?

Szkoda, że PES taki surowy się wydaje. Co jak co, ale otoczkę do FIFY EA robi fantastyczną.
@Mariollo: No Myclub dopiero raczkuję. Jednak w fife możesz mięc zajebistą pakę, zajebiście grać, ale i tak możesz przegrać z jakimś bobem. W Pesie raczej to nie występuję. Losowanie piłkarzy poprzez piłki dość śmiesznie wygląda. Jednak rozgrywka wygląda o wiele ciekawiej. Nie wpadają głupie bramki, bramkarze normalnie się zachowują. Mając Ibre posiadającego 100 techniki można poszaleć. Pamiętam jak go wylosowałem cieszyłem się jak idiota. A zdobycie bramki nie standardowym strzałem daje
@Mariollo: Raczej nie. Jak już nie mam co robić na maksa to wracam do FUT'a. Zagram 2 mecze wqr się. Zmieniam płytę na PEs'a. Grając tylko w fife nie widziałem paru rzeczy, zauważając je dopiero po grze w pesa. Kupuj i jeszcze mi podziękujesz. Najgorsza przeszkodą jest inne sterowanie. Jednak ja zawsze gram na sterowaniu od PESA.
@Mariollo:

Bramkarze, Tragiczne zachowanie obrońców, za duży nacisk na szybkość. Zbyt dokładne podania L1+trójkąt. Bramki ze strzałem finezyjnym za 16 metrów
@desygnat: grałem w demo, ale pewnie full jest trochę inna? To odpali jak nie mam pesa? Wczoraj mnie ktoś zaprosił do GTA, chciałem w to wejść, to mnie przekierowało do sklepu.

@Ow3n: dzięki za informacje, pewnie się zdecyduję na zakup :)