Dzień dobry wieczór :D Uruchamiam niedługo Komis GSM i zastanawiam się nad nadaniem mu jakiejś nazwy własnej. Wymyśliłem kilka nazw i utworzyłem z nich ankietę. Jeżeli macie wolnych kilkanaście sekund to mógłbym prosić o zaznaczenie nazwy, która najbardziej się wam podoba? Wiem, że najlepszą nazwą byłoby Mirko GSM, ale sztywny kolega się na to nie zgodzi. :C
Link do ankiety (nie Rick Roll)
PS. Nie wpisuj proszę jakichś głupot w polu "inne". Jeżeli nie chcesz zagłosować po prostu omiń ten wpis ;) Dzięki z góry.
@JestemFenkiem: @ppawel: Nie musi byc ani latwa ani chwytliwa. Przeciez do komisu wybieramy sie raz na pare lat. To nie spozywczak gdzie ludzie wychodzac z domu mowia "ide do zabki/biedry" i powtarzaja to na tyle czesto ze kazdy wie o co chodzi.
Ma sie kojarzyc z profesjonalizmem i telefonami. Nie nazwalbym sklepu jakakolwiek nazwa z koncowka -ex np. drutex, siurex, dupex itd.
@JestemFenkiem: akurat nazwa w komisie GSM nie jest szalenie istotna. Każdy idzie do komisu, a nie "mobiuniversum"... nawet nie wiem czy nie lepiej nazwać to po prostu KOMIS GSM (np. KOMIS GSM na Jerozolimskich)
Szczerze mówiąc dwie kwestie mnie skłaniają do nadania nazwy.
Pod moim władaniem będzie jeden punkt a docelowo ma być ich w naszym mieście 5. Fajnie by było, żeby ta mała sieć miała jakąś nazwę wspólną jak np. popularne u nas "Teletorium".
Drugim powodem jest to, że te punkty znajdować się będą w mniejszych bądź większych centrach handlowych. Dwa z nich wymagają jakiejś nazwy własnej w różnych celach.
@JestemFenkiem: dla sieci kilku sklepów wspólna nazwa jest potrzebna, ktoś może kojarzyć wysoką jakość usług z innego punktu sieci, widząc inny sklep z tym samym szyldem. Ciekawy jestem jeśli to nie tajemnica na czym zakladacie zarobki, skup i sprzedaż nowych czy raczej używanych tel., a może głównie serwis?
Właśnie się rozstałem po 5 latach związku. Czuję się #!$%@?, ale myślę, że tak będzie lepiej. Kiedyś zbiorę siły i może napiszę coś więcej na ten temat. #zwiazki
Link do ankiety (nie Rick Roll)
PS. Nie wpisuj proszę jakichś głupot w polu "inne". Jeżeli nie chcesz zagłosować po prostu omiń ten wpis ;) Dzięki z góry.
#pytanie #pomocy #biznes
Ma sie kojarzyc z profesjonalizmem i telefonami. Nie nazwalbym sklepu jakakolwiek nazwa z koncowka -ex np. drutex, siurex, dupex itd.
Ma byc z daleka widoczny i ma byc
Szczerze mówiąc dwie kwestie mnie skłaniają do nadania nazwy.
Pod moim władaniem będzie jeden punkt a docelowo ma być ich w naszym mieście 5. Fajnie by było, żeby ta mała sieć miała jakąś nazwę wspólną jak np. popularne u nas "Teletorium".
Drugim powodem jest to, że te punkty znajdować się będą w mniejszych bądź większych centrach handlowych. Dwa z nich wymagają jakiejś nazwy własnej w różnych celach.
Dzięki