@kot1401: 50zł za 500 wpisów... ROTFL. Czasami jak się postaram, to w jednym komentarzu zrealizuje cele dla PO, Wyborczej i TVN to mam z niego 2zł. No i jeszcze #neuropa czasem groszem sypnie ale generalnie żydzi strasznie.
@kot1401: A jak ja pisze takie, ktore nie lamia regulaminu, ale sa usuwane ze wzgledu na bycie bardzo nie po linii ideologicznej to tez mam szanse sie zalapac =( ?
@JakisTamKtosek: Po co honor skoro są pieniądze nieprawdaż? Życie zweryfikuje wszystko wiec głęboko wierz w swoją misję bo kiedy zwątpisz karma cię zniszczy. Ale zawsze na łożu śmierci będziesz mógł się cofnąć do tego czasu i wspomnieć jakim byłeś wielkim człowiekiem.
Ej, ale teraz dostałem lepszą ofertę pracy dla KNP więc się zrehabilituje. Trochę trudniejsza bo KNP poza komentarzami na Wykopie chce jeszcze abym głosował w internetowych ankietach - sam muszę je wyszukiwać ;/
A wy co, dalej udzielacie się w internteowych dyskusjach charytatywnie?
Nawet mi was nie żal.
#neuropa #gazetawyborcza #tvn #bekazprawakow #4konserwy #internet #finanse #banki #mbank #livesmarter @Blackall
@SynuZMagazynu: Nie. Ani razu nie napisałem komentarza wbrew sobie, ani godzącego w Polaków i polskość
@kot1401: xD
Ej, ale teraz dostałem lepszą ofertę pracy dla KNP więc się zrehabilituje. Trochę trudniejsza bo KNP poza komentarzami na Wykopie chce jeszcze abym głosował w internetowych ankietach - sam muszę je wyszukiwać ;/