Aktywne Wpisy

Jabby +930
Rządzi nami wariat.
Kto normalny obchodzi miesięcznice czyjejś śmierci? Przez 13 lat. Co więcej, kto normalny obchodzi rocznice pogrzebu? Większość pewnie nie byłaby w stanie wskazać nawet dokładnej daty pochowania kogoś bliskiego. Kaczyński natomiast obchodzi MIESIĘCZNICE POGRZEBU brata. Wczoraj była 155. Czy to jest normalne?
Możnaby się śmiać ze stukniętego dziadzia, czy nawet współczuć mu jego stanu, gdyby nie fakt że ten kompletnie odklejony od rzeczywistości staruch rządzi tym krajem. Czołem biją
Kto normalny obchodzi miesięcznice czyjejś śmierci? Przez 13 lat. Co więcej, kto normalny obchodzi rocznice pogrzebu? Większość pewnie nie byłaby w stanie wskazać nawet dokładnej daty pochowania kogoś bliskiego. Kaczyński natomiast obchodzi MIESIĘCZNICE POGRZEBU brata. Wczoraj była 155. Czy to jest normalne?
Możnaby się śmiać ze stukniętego dziadzia, czy nawet współczuć mu jego stanu, gdyby nie fakt że ten kompletnie odklejony od rzeczywistości staruch rządzi tym krajem. Czołem biją
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Hej mirki mirabelki mikrocpp :) potrzebuję waszej pomocy w c++ obiektowym :).
Nie chcę was pytać o kursy szkolenia etc bo masa tego w necie . Muszę nadrobić zaległości i się "od-wstecznić" .
I tutaj was obszar do popisu potrzebuję abyście napisali mi proste zadania do zrobienie od najłatwiejszych stwórz klasę , konstruktor , polimorfizm ,dziedziczenie , aż po coraz bardziej skomplikowane .Ważne by miało sens i narastający poziom trudności . Lubie uczyć sie metodą małych kroków .
A ja będę poklei je robił :) wklejał rozwiązania :)
Co wy na to b stworzyć pierwszą wykopową uczelnię #wykoptechnike o najwyższym standardzie nauczania X prowadzących na 1 studenta gdzie X>=1 :)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Chodzi mi naprawdę walnijcie po dwa zdania i już :D
A żeby nie było ciekawiej, to z zastosowaniem rekurencji :)
@Xanatos: Myślę, ƶe @echelon_ się nie obrazi gdy tak zrobisz, jeśli jego pytanie będzie tak trywialnie googlowalne ;)
@bLnq: przyłożyłeś najpierw musiałem zajrzeć do słownika :D
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@bLnq:http://pastebin.com/PRCe8Hm9
Zabawa w toku nie wiem czy oto chodziło ale jeszcze rekusywnie hmmm mysle :)
Wystarczy, ƶe pytający będą w stanie udowodnić, ƶe pierw faktycznie próbowali rozwiązać problem za pomocą wyszukiwarki.
@Xanatos: Ahahahhaha... jakie groźby :D