Aktywne Wpisy
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Elon Musk właśnie oficjalnie pokazał faka Unii Europejskiej. Jedyny człowiek którego stać na to żeby być wolnym
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#it #komputery #informatyka #januszeinformatyki #niemampojeciacorobie
Jak działa i pokazują się 3 GB w systemie to ok.
Roznica miedzy single a dual channel dla >2GB w zabytkach, jak twój jest marginalna. To raz, a, dwa: w
a) przenieść dyskusję na neutralny grunt
b) odnaleźć przynajmniej dwie osoby o różnych argumentach i zdaniach
I jak widać, faktycznie jest zbyt
Na szybko wygrzebałem test, sam musisz ocenić czy to duża różnica: http://www.tomshardware.com/reviews/intel-stakes-vision-pc-future-775-launch,830-28.html
@Kormas: Nie zgodzę się. W normalnym użytkowaniu nie będzie różnicy. Pakery mogą skorzystać z większej przepustowości, ale i tak wszystko ograniczy wolny hdd. Zwłaszcza w starym struclu ;) Dlatego imho szkoda czasu na akademickie dysputy.