Wpis z mikrobloga

Wpadam do #londyn na rozmowę kwalifikacyjną, a z przyczyn niezależnych ode mnie muszę tam zostać trochę dłuzej. Coś się dzieje ciekawego w sobotę(29.11)?

W celach czysto turystycznych byłem tutaj, ze dwa lata temu, więc atrakcjom typu Pałac Buckingham czy Big Ben podziękuję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#uk
  • 9
@SzymekAkaSzymon: Dzięki za moc informacji. Warhol brzmi dobrze, a nawet bardzo dobrze. Chyba też się skuszę zatem. Myślisz, że warto rezerwować bilety wcześniej, przez internety?

Niestety w niedzielę opuszczam już Londyn, ale dobrze wiedzieć na przyszłość a tych marketach. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Zgadłeś, zwykły klepacz kodu, który szuka swojej szansy na świecie. ( ͜͡ʖ ͡€)
@SzymekAkaSzymon: Powiem Tobie jak to wygląda na przykładzie mojej obecnej rekrutacji. Na początek banał, czyli wysyłanie CVek na oferty z monster.co.uk. W znacznej większości (wszystkie?) były to oferty agencji pracy. Zatem w pierszwej kolejności zadzwonił do mnie agent, pogadaliśmy trochę, wyjaśniłem mu czego ja oczekuję, kim jestem, jakie mam doświadczenia etc. Następnie stwierdził, że przedstawi mi kilka ofert, a za moją zgodą, wyśle moją kandydaturę do konkretnych firm. Po kilku dniach