@Tobian: To na chwilę tylko. Jadę zaraz przetestować ją. Na wypłatę kupie sobie jakieś specjalne klipsy do lampki i tyle bo chciałbym ją zamocować pod mostkiem.
@Tobian: Będę kupował bo nie ufam ludziom. Tak to sobie odczepią ją od klipsa i zabiore ze sobą np do sklepu. Identycznie robie z licznikiem i tylną lampką.
@CreativePL: Jak się sprawdza to rozwiązanie? Chwilowo nie jeżdżę, ale moja rakieta też ma zostać tak przymocowana do kierownicy i jestem ciekawy ile z tym ujadę. :D
@Mistyczny_Krokodyl: Własnie wróciłem z testu. Zaliczyłem kilka skoków. Pozjeżdzałem po schodach i nic się nie rusza.
Ogromny minus jednak jest taki, że podczas jazdy nie możesz sobie ustawić konta padania światła ani jej wyjać. Ale tak jak pisałem to rozwiązanie z taśmą jest do wypłaty aż kupie jakieś dobe klipsy.
Zamiast klipsów polecam jakąś grubszą gumkę recepturkę. Zahaczamy o latarkę, owijamy wokół kierownicy i z powrotem na latarkę. Odpaść nie powinno a wyjdzie na pewno taniej.
Działa? Działa, używaj :) Tylko czarnym czymś to zakryj.
Ogromny minus jednak jest taki, że podczas jazdy nie możesz sobie ustawić konta padania światła ani jej wyjać. Ale tak jak pisałem to rozwiązanie z taśmą jest do wypłaty aż kupie jakieś dobe klipsy.