Aktywne Wpisy

Rembrant +679
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
źródło: temp_file84503118846783691
Pobierz
P0PEYE +20
źródło: lmao-laughing
Pobierz

Z racji tego, że na dzisiejszych testach bąbel od roztoczy rozbuchał się jak szalony (aż mi lekarka wcisnęła leki na alergię, żebym zjadła i zmyła kroplę odpowiedzialną za ten alergen, bo się bała, że wstrząsu dostanę) to doszłam do wniosku, że dobrze byłoby kupić odkurzacz taki dla alergików. Co nie wypluwa z dupy strony roztoczy. I w ogóle. Nie znam się. Dlatego pytam Was czy macie coś godnego polecenia? #kiciochpyta
@321123: nawet nie wiedziałem ze są takie specjalne...
@kAdi: No są, jakieś filtry cuda niewidy.:P
jeden komentarz
Dla alergików koniecznie odkurzacz z workiem, inne rodzaje wymagają dużego zachodu przy eksploatacji oraz z zaawansowanym filtrem HEPA. Dzięki temu oczyścimy Nasze mieszkanie z drobinek pyłu, kurzu i zanieczyszczeń, które tak często są powodem alergii.
I tak pewnie będę kupowała w styczniu (chociaż może za nadgodziny akurat dostanę w tym miesiącu wystarczająco)