Nikt się nie goli na ''Hitlera'' ponieważ był #!$%@? ludobójca maniakiem. I ten fakt zniszczył popularny styl wąsów. Szkoda, że Hitler nie nosił kuca. #rozkminy
@Niedokonczone_Zdani: Moj sasiad mial zawsze takiego wasa. Ale odkad wrocil z wiezienia chodzi codziennie swiezo ogolony i czysty. Zresocjalizowal sie czy cos.
@zuzytabateria: Jak się oburzył xD Nazwij innych pedałem, a jak Cię nazwą tym samym tonem to złap bul dupy hehe. Ciekawe czy masz kolegów, bo z takim brakiem dystansu do siebie może nie dziwić :>
@Sudokuu: parafrazuje żeby pokazać to, ze się mylisz i że w ten sposób można powiedzieć do każdego. A kolega widzę korzysta ze znanej i niesamowicie trafnej maksymy że winny się tłumaczy, ale jeżeli ci to pomoże to sam mam niestety tą pedalską fryzurę i traktuję to jako żart.
@Niedokonczone_Zdani: mini #coolstory Jak miałem z 10 lat to się kiedyś babci spytałem czemu na ścianie ma zdjęcie Hitlera z żoną. Okazało się, że to mój pradziadek miał taki wąs.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Niedokonczone_Zdani: Prychłem xD Mi jest smutno, że zniszczyli symbolikę swastyki.
Tutaj pod #dekucing zawsze polecają fryz na nazistę