Wpis z mikrobloga

@Pantokrator: beka z ciebie w wyborach samorządowych głosuje się na osoby, nie na partie. Obnoszenie się z czarnolisto to oznaka atencji, której tutaj nie uzyskasz.

Zmarnowane głosy to te na KNP, RN, Demorkację bezpośrednią - próg wyborczy 5% o tym zadecydował :/

Zresztą już od dawna mam taki opis, koło twojego nicku, wyjaśnisz mi czemu?
źródło: comment_a05XVRptyd1pjuVVDxnRqQXJcLgFD8u3.jpg
@Pantokrator: Piekl się i wyzywaj, wiedziałem że ten wpis spowoduje wypłynięcie takich jak ty na powierzchnię. Nie masz zielonego pojęcia o kim i o czym mówisz, nie rozumiesz idei wyborów samorządowych, wierzysz w chochoła z którym usilnie walczysz, a na dodatek próbujesz wyprodukować pseudointelektualne wypociny mydląc oczy czytelnikowi. Niestety żeby tam były jeszcze jakieś argumenty, ale poza ad personam nie widać nic. Nie widać także byś reprezentował wyższy poziom niż większość
@Pantokrator:

(wcześniej ostro trolowałem czasami) to pogadamy.

Po twoim zachowaniu, to nie wiem kto by chciał z Tobą muchę w kiblu ubić ;). Możesz iść trolować gdzie indziej, swój poziom już pokazałeś. Gdzieś w okolicach Nautilusa
@acor: Przepraszam, jest pewien poziom który powinien zostać utrzymany, a że nie czarnolistuję bo dopuszczam swobodę wymiany myśli, to u mnie panuje moderacja. Jak komuś nie pasuje może usunąć konto czy po prostu nie pisać.

A co do treści to masz czarnolisto za chmastwo od kolegi wyżej :/

@Pantokrator: Napisz po polsku tym razem. Najlepiej zacznij od tego, dlaczego głosowanie na mądre i rozsądne osoby, które sprawdziły się w swojej