Aktywne Wpisy
WonszWykopowy +13
Jestem na 3 roku automatyki i robotyki. Mam 23 lata (w tym roku 24, miałem rok przerwy) Patrząc na perspektywy po tym kierunku, po prostu pęka mi serce. Na mirko jest tendencja "tylko studia techniczne bla bla...", ale gdyby zagłębić się bardziej to naprawdę trudno wybrać większe bagno niż AiR. Wypruwam sobie żyły na cholernie ciężkich studiach, a patrząc na perspektywy po tym gównie po prostu mam ochotę nie powiem co ze
Wypłata wczoraj przyszła, 2700PLN. Dziś to już tylko 900zł, może i mało ale czekają na mnie jeszcze inne wydatki około 1100zł. Także na koniec miesiąca będę miał okrągłe -200zł na koncie. Warto pracować by czuć taki luksus w życiu, że nawet na wyjście ze znajomymi nie ma się pieniędzy.
#przegryw
#przegryw
#wybory #po #czasdecyzji #neuropa #4konserwy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@tfuj_pszyjaciel:
tak, ale podali zbiorcze wyniki, więc jest szansa, że w jakimś sejmiku, radzie miasta, czy prezydentem będzie ktoś z KW KNP
To w takim razie nie rozumiem, oddałeś głos na radnych z PO, a do sejmików wojewódzkich oddałeś nieważny? Da się tak w ogóle?
Zmarnowane głosy to te na KNP, RN, Demorkację bezpośrednią - próg wyborczy 5% o tym zadecydował :/
Zresztą już od dawna mam taki opis, koło twojego nicku, wyjaśnisz mi czemu?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Po twoim zachowaniu, to nie wiem kto by chciał z Tobą muchę w kiblu ubić ;). Możesz iść trolować gdzie indziej, swój poziom już pokazałeś. Gdzieś w okolicach Nautilusa
To jest właśnie różnica między nami - nie jestem żałosnym hipokrytą, tonącym w gównie i czepiającym się innych, że brudzą sobie ręce.
A co do treści to masz czarnolisto za chmastwo od kolegi wyżej :/
@Pantokrator: Napisz po polsku tym razem. Najlepiej zacznij od tego, dlaczego głosowanie na mądre i rozsądne osoby, które sprawdziły się w swojej
Po co przykładałeś dodatkową kartkę z napisem "wykop"? Robienie dowolnych dopisków na karcie do głosowania, jeśli nie wchodzą one w obręb kratek, nie ma wpływu na ważność głosu.