Aktywne Wpisy
powodzenia +24
to jest niemożliwe jak szybko zmieniły się nastroje z pro- na antyukraińskie. na głównej znalezisko, że Ukrainka ugryzła menadżerkę klubu xD Ukraińcy nie są swieci, nigdy nie byli, ale ta zmiana o 180 stopni, od umiłowania do wykopywania znaleziska o mandacie za złe parkowanie, to naprawdę niesamowity pokaż tego jak ludzie ulegają trendom.
czy wam się to podoba czy nie, kreml w końcu dopiął swego i Polacy zaczynają nienawidzić Ukraińców
#ukraina
czy wam się to podoba czy nie, kreml w końcu dopiął swego i Polacy zaczynają nienawidzić Ukraińców
#ukraina
wscieklizna_irl +11
Gotuj z #nocnazmiana
Osiągnąłem chyba jakiś stopień przegrywu bo zainteresowała mnie ta akcja. Ale mam pytanie
Skoro ta impreza była przygotowywana od dawna a prawdziwa laska niunixa zerwała z nim raptem kilka dni temu, to chyba jego rodzice mieli okazje tę dziewczynę wcześniej poznać co za tym idzie oczywiscie wiedzą jak wygląda czyż nie? Jak teraz pojawi się na stypie pitrasia udająca jego dziewoję to co wtedy? Być może niunx to wyjaśniał i mi to gdzieś umknęło czy jednak moje pytanie faktycznie może nasuwać pewne wątpliwości? :)
Chyba nie ma nic dziwnego, że rodzice nigdy nie widzieli jego dziewczyny. Jeżeli tylko nie są typem bardzo towarzyskich rodziców. Zwłaszcza z licealnego życia miałam i znałam przypadki pół- czy nawet rocznych związków, gdzie rodzice nic nie wiedzieli o dziewczynie/chłopaku swojego dziecka.
Ale dzięki, teraz mogę spać spokojnie, taka ulga :)