Wpis z mikrobloga

#pitrasiacontent #ktoswytlumaczy

Osiągnąłem chyba jakiś stopień przegrywu bo zainteresowała mnie ta akcja. Ale mam pytanie

Skoro ta impreza była przygotowywana od dawna a prawdziwa laska niunixa zerwała z nim raptem kilka dni temu, to chyba jego rodzice mieli okazje tę dziewczynę wcześniej poznać co za tym idzie oczywiscie wiedzą jak wygląda czyż nie? Jak teraz pojawi się na stypie pitrasia udająca jego dziewoję to co wtedy? Być może niunx to wyjaśniał i mi to gdzieś umknęło czy jednak moje pytanie faktycznie może nasuwać pewne wątpliwości? :)
  • 9
@anas_lex: W tv lecą paradokumenty - i kto jest bardziej winny? Stacja, która je emituje, czy może rzesze osób oglądających ten bullshit. Jak potrzebują atencji to olać sprawę, a nie przyglądać się z rozdziawioną mordą...
@anas_lex: Nie rozumiem czemu wszyscy się tym interesują i doszukują spisku ale odpowiem Ci na Twoje wątpliwości żebyś mógł spać spokojnie.

Chyba nie ma nic dziwnego, że rodzice nigdy nie widzieli jego dziewczyny. Jeżeli tylko nie są typem bardzo towarzyskich rodziców. Zwłaszcza z licealnego życia miałam i znałam przypadki pół- czy nawet rocznych związków, gdzie rodzice nic nie wiedzieli o dziewczynie/chłopaku swojego dziecka.
@anas_lex: Też masz rację, Nie rozumiem wykopków podniecających się tą historią, ale też dziewczyna swoją głupotą trochę zasłużyła sobie na to wszystko co się teraz dzieje.