Wpis z mikrobloga

@Chase: Ja nie rozumię jednej rzeczy, te tablety są dostępne w każdym sklepie oznaczonym jako "duży"? Bo byłem rano po bułki i z ciekawości zerknąłem czy są, to nie było, widziałem też dwóch facetów co się kręcili dookoła stojaka jak gówno w przeręblu.
@vomar @mave @MasterSoundBlaster @arrent

http://www.wacom.com/en/hk/creative/one-wacom-s

146*210 także raczej to zabaweczka niż sprzęt profesjonalny, ale dla ludzi lubiących pracować "z nadgarstka" nawet wygodne jak na pierwsze wrażenia.

Na kablu wszystko, ale za 119 nie ma co cudów oczekiwać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak jak mówie - zabawka, ale jak komuś z Was przyszło kiedyś próbować coś narysować albo maskować dokładniej myszką to wiecie jaka to udręka :D

Tak to
źródło: comment_fjLsiwqy3GNdEWX6ydmKoiX4ZQRbUEIN.jpg
@Chase: na co dzien pracuje na intuos5 M kumple wlasnie przydreptal do mnie z tym wacomem z biedry. Jestem niesamowicie zaskoczony jakoscia. Swietny kawalek tableta. Jedyne co mnie drazni to matowa powloka. Wydaj emi sie ze przy codziennym uzytkowaniu zjechalbym piorka bardzo szybko. Cale szczescie ze kilka ich w zapasie dorzucaja.

Jak sie zastanawiacie to nie ma nad czym brac nie pytac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirabelki: Przez pierwsze 5 minut dźwięk szorowania piórka o ten mat wydawał się troszke uciążliwy... Ale muzyka w tle i odrazu wygodniej, pozatym da się przyzwyczaić :D Dwa miesiące temu już byłem bliski kupienia właśnie intuosa - tyle, że z niższej pólki bo akurat miałem okazję u znajomego zobaczyć jak działa, tutaj jednak cena wygrała bez apelacyjnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)