Wpis z mikrobloga

Dzisiaj w techbazie lv3 dowiedzieliśmy się że profesor ma podgląd na to co robimy ze swojego komputera,szybko sprawdziłem w panelu sterowania czy jest tam jakiś podejrzany program i się znalazł- ITALC 2.0,po szybkim sprawdzeniu już wiedziałem że to jakieś szataństwo do kontrolowania komputerów w sieci.Jako że nie miałem co robić to wbijam na incognito na mirko i czytam gorące,z kolegą śmieszkuję i za chwilę orientuje się że ktoś porusza moim kursorem i słyszę od nauczyciela "ej ty z incognito chodź tu".I dostałem zjebe bo akurat oglądałem +18 i taką miałem dzisiaj przygodę w szkole.

#coolstory #inwigilujacescierwo
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@focer: Nikt nikogo do tego nie zmuszal. Ot jakas tam tradycja byla. I powiem Ci szczerze, ze ciezko mi sobie wyobrazic, ze za czasow Twoich rodzicow nie uzywano takiej formy.
  • Odpowiedz
@focer: Na wieczorowych kursach nikomu doktoratow nie daja choc to fakt, ze coraz mniejsze wymagania w Polsce. Generalnie to mam to w chuju, tylko dziwi mnie jakas twoja buta jakby to co najmniej walka z systemem byla albo jakby Cie zmuszano.
  • Odpowiedz