Wpis z mikrobloga

#pytanie głownie dla Mirabelek i to najlepiej z #krakow.

Potrzebuję dobrą, w miarę rozsądną cenowo siłownię. Albo salon fitnessu, czy jak to tam się nazywa. Ogólnie interesuje mnie zrzucenie brzuszka. Nie mogę chodzić na typowe fitnessy, zumby i inne, ponieważ mam chore kolana i nie wolno mi ich przeciążać. Znalazłam w Fitness Platinum "brzuchomanię", jednak słyszałam różne opinie (głównie dotyczące przeludnienia sali...). Jesteście w stanie mi coś poradzić? Chodziłam też na fitness w wodzie, to było fajne i w odciążeniu kolan, jednak z uwagi na studia dzienne i pracę niezbyt mam czas jeździć na to.

Nie robię tego tylko i wyłącznie dla siebie, ostatnio sporo przytyłam, stałam się przez to niepewna i zakompleksiona. Robię to głównie dla mojego chłopaka, któremu również zaczyna mój tłuszcz przeszkadzać - chcę mu pokazać, że potrafię o siebie zadbać i że mi na nim zależy.

Jest już #nocna więc można takie różne swoje #feelsy pisać. Wspomożecie mnie jakąś radą?

#fitness #chudnijzwykopem #rozowaredukcja #nadwaga
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Sepang: niby kiedyś próbowałam i było wszystko w porządku, tylko na drugi dzień mnie kolana bolały. Ile mniej więcej czasu jednorazowo się na takim ćwiczy?
  • Odpowiedz
@acidola: trzeba by spytać jakiegoś trenera, pewnie z 30-40min

jak chodziłem na siłownię to obok rowerków stacjonarnych stały takie dwa, zwykle zajęte przez kobiety

fajny dynks, podobno właśnie oszczędza stawy
  • Odpowiedz