Genialnym sposobem na soczystego, rozpływającego się w ustach i mega smacznego schaboszczaka, jest zamoczenie go na jakiś czas w mleku i cebuli oraz umieszczeniu miski w lodówce. Wystarczy godzina, może być dłużej ale nie polecam zostawiania na noc bo mogą sie rozpadać przy smażeniu. Na zdjęciu widać suszoną cebulę, może też być surowa, może być także biała część pora jeśli akurat jej nie macie to olejcie cebulę. Moczony kotlet musi być już
@Na_pewno_nie_Artur: a to nie jest aby promocja gdzie ze wszystkich plusujacych zostanie rozlosowany jeden bądź kilka towarów, a reszcie zostaną zwrócone pieniądze? No o ile się nie mylę jest coś takie i na Wish, i na Aliexpress
Ale ten czas leci. ( ͡°͜ʖ͡°) 3 lata temu samodzielnie wydałem książkę "Junior Developer", w której opisywałem co powinieneś potrafić do pierwszej pracy jako programista. Początkowo tylko jako e-book, rok później pojawiła się również fizyczna książka.
Od tego czasu udało się sprzedać ponad 5000 egzemplarzy. Ciekawostka: około 3500 sprzedanych egzemplarzy to e-booki (pewnie dlatego, bo przez pierwszy rok książka była dostępna
@mirasKo-Kalwario: preferuje slowo pisane :-) Bardzo mnie boli kupno ebookow (w zyciu kupilem chyba tylko z 5), szczegolnie, gdy za ta sama cene mozna kupic papierowa wersje, ale w tym przypadku (nauka, gdzie wygodniej jest cos kopiowac, by wyszukac to w necie) ebook wydaje sie wlasciwszym wyborem. Mysle, ze do 40-50zl bylbym w stanie zaplacic, moze wiecej, zaleznie od zawartosci. Jakbys skonczyl, wolaj prosze:-)
Wystarczy godzina, może być dłużej ale nie polecam zostawiania na noc bo mogą sie rozpadać przy smażeniu.
Na zdjęciu widać suszoną cebulę, może też być surowa, może być także biała część pora jeśli akurat jej nie macie to olejcie cebulę.
Moczony kotlet musi być już
źródło: comment_1593783029UYFCBFz1bAoH1EyCT5M3I8.jpg
Pobierz