Smak zup Vifon z d... wzięty
Konia z rzędem temu, kto wyjaśni, skąd niby bierze się smak złotego kurczaka, albo krabów w zupach vifon.
kamilztorunia z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 126
Konia z rzędem temu, kto wyjaśni, skąd niby bierze się smak złotego kurczaka, albo krabów w zupach vifon.
kamilztorunia z
Komentarze (126)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
I gdzie ta sławna koka i orzeszki coli?
Red bull miał swego czasu fajny pomysł - wprowadzili cole opartą o naturalne składniki (na etykiecie było wymienione z kilkanaście), szkoda że skończyło się tylko na próbnej serii
Jemy te dziwnie brzmiące związki codziennie, i wciąż żyjemy - w dzisiejszych czasach żeby zjeść coś, co nie zawiera tej chemii trzeba by pojechać samemu na jakieś pole na wieś i wyrwać ziemniaka z ziemi.
To więcej niż kilogram czystego mięsa: szynki, schabu, łososia w całości, większości serów żółtych.
To więcej niż kilogram czystego mięsa: szynki, schabu, łososia w całości, większości serów żółtych.