@Praptak: I bardziej skomplikowane niż "dodać do miski makaron, zalać wrzątkiem, dosypać to co w torebce i odstawić na 3 minuty", a czasami i na to człowiek nie miał siły ;)
Facet ma talent do tych komiksów. W sumie zaczęło się niewinnie, jednym przepisem (2AM chili), ale wygląda na to, że ktoś planuje większy projekt. Strona autora: http://www.cookingcomically.com/
@Kyliesom: To, że masz na pierwszy plan wyłowione najfajniejsze komentarze, a nie te, które zostały jako pierwsze napisane (i zwykle dostawały najwięcej plusów, bo były pierwsze, a tych dalszych nie wszystkim chciało się przeglądać).
@Mikolah: Administracja nowe grupy główne planuje dodać dopiero w wykopie 3.0 Do tego czasu trzeba iść na kompromisy, albo dodawać do sportów ekstremalnych
Dla mnie to bardzo nieczytelne. Listę składników i informacje powinien dać na początku, bo ktoś jeszcze usmażyłby 1 burgera z pół kg mięsa :)
Sam lubię robić hamburgery, tylko, że ja nie dodaję jajka, nie używam sosów Teryiaki(nie wiem nawet jak to smakuje) i sojowego. Na pewno nie zjadłbym burgera z ananasem i wolę kapustę pekińską. Ale to jest piękno gotowania, że można sobie robić własne eksperymenty :)
@lukaszlew77: Jeśli wolisz trochę mniej tłustą wersję, polecam rozbić pierś kurczęcia i uformować w kieszonkę do której włożyć należy plaster ananasa z puszki i ser. Ja zdecydowanie obstaje z takimi burgerami :)
Komentarze (51)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Sam lubię robić hamburgery, tylko, że ja nie dodaję jajka, nie używam sosów Teryiaki(nie wiem nawet jak to smakuje) i sojowego. Na pewno nie zjadłbym burgera z ananasem i wolę kapustę pekińską. Ale to jest piękno gotowania, że można sobie robić własne eksperymenty :)
Komentarz usunięty przez moderatora