Frytki po 2 miesiącach z mcd
Jakże doskonale nafaszerowane muszą być chemią skoro nie chcą ich rozkładać wszelkie bakterie ;) Szkoda mi tych dzieciaków których rodzice zaprowadzają na śniadanie czy tez obiad bądź kolacje do tego lokalu.
luke48 z- #
- #
- 154
Komentarze (154)
najlepsze
Pozdrawiam,
Rzecznik prasowy McDonald's
a kanapki musiały być dotykane minimum raz gdy gość je wkładał, dodatkowo jak wspomniano frytki są solone a sól zabija bakterie, i trzeba wziąć pod uwagę ze bakterie chętniej rozwijają się tam gdzie jest
Frytki to suche, usmażone ziemniaki nasączone olejem. One po prostu się ususzyły i dzięki temu zakonserwowały. Do tego dochodzi jeszcze sól, która też robi swoje. Naciągany ten eksperyment.
A że te drugie się zepsuły? Widocznie z McD były bardziej tłuste i bardziej słone, co właśnie pozwoliło im się dobrze zakonserwować zanim się
http://users.starpower.net/loriwilson/pics4blog/frylock2.jpg