Po pierwsze, to prawdziwego kebaba robi się z mięsa z owcy. Fajnie, jak to mięso nie jest przesiąknięte jakimś niepożądanym tłuszczem i innymi dodatkami, jak to ma zazwyczaj miejsce. Podobno żeby zjeść prawdziwego kebaba, to trochę trzeba się naszukać. Po drugie, to placki do zawijania mógł zrobić sam. A po trzecie, to niech nauczy się to ładnie zawijać, bo nawet najlepsze danie traci na atrakcyjności gdy nie jest ładnie podane ;)
Komentarze (29)
najlepsze
I odnowi oblicze mięsa. Tego mięsa.
masz link ?
A mi chodzi o ten efes -> http://www.restauracjaefes.pl/
Nie ma równych moim zdaniem, jeszcze nigdzie nie jadłem tak dobrego kebsa :)
PS
@Goral_nizinny: po drugie prawdziwe kebaby są bez sosów
Tu znajdziesz sosy marynaty i inne przepisy
http://www.youtube.com/user/paei100
spamuj, spamuj !
żeby tylko taki spam był :)
Po co się bawić godzinę czy dwie w kuchni skoro można kupić dobrego kebaba za mniejsze pieniądze niż zrobiony samemu ?