Najlepiej samemu gotować i uczyć się gotować, a wraz z doświadczeniem będzie lepiej. A najlepszy składnik to włożone serce.
@kopyw: Najlepiej samemu gotować i uczyć się gotować, a wraz z doświadczeniem będzie lepiej. A najlepszy składnik to włożone serce. Ja uwielbiam gotować i robię w/g opinii innych-świetnie. Oglądam kanały kulinarne i czytam przepisy. Do tradycyjnych przepisów szukam optymalnego przepisu i szukam nieznanych rozwiązań np. dodatek innych przypraw. Oczywiście korzystam z nowych
A ja myślałem że mam nudną pracę... od teraz będę sobie wyobrażał gościa, który siedzi nad taśmą, by układać równo pierogi, które i tak potem są przesypywane jak leci na drugą taśmę (6.21)
Ja tam już dawno nie wierzę w takie określenia że babcine najlepsze. Tak naprawdę muszę zmieniać co jakiś czas markę pierogów bo zmieniają smak po jakimś czasie.
Ok ale mało ergonomiczne wózki mają na przygotowaniu farszu, dużo za niskie. Łopatą nakłada farsz, ok ale to za wysoko! I bez zabezpieczenia, spadnie na podłogę i linia stoi. Gość przegląda nad transporterem siedząc na transporterze...nie...8h i kończysz pracę połamany...
@FanRuskichPierogow: od 4:30 najpierw wsadzają ciasto do maszyny która robi z niego niekończącą się rurkę do ktorej w czasie wyprasowywania rurki wtryskiwane jest w środku nadzienie. Następnie są dwa walce w wyciętą formą pieroga które to formują pierogi i odcinają je od siebie. Protip jest taki ze nadzienie jest w pierogu przed tym zanim stanie się pierogiem ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarze (141)
najlepsze
@kopyw: Najlepiej samemu gotować i uczyć się gotować, a wraz z doświadczeniem będzie lepiej. A najlepszy składnik to włożone serce. Ja uwielbiam gotować i robię w/g opinii innych-świetnie. Oglądam kanały kulinarne i czytam przepisy. Do tradycyjnych przepisów szukam optymalnego przepisu i szukam nieznanych rozwiązań np. dodatek innych przypraw. Oczywiście korzystam z nowych
Bardzo ciekawy film.