Nie podrabiają tylko produkują kolejny sztuczny towar, bo naturalnego dla wszystkich nie starczy. To dzieje się od dawna, z wieloma produktami żywnościowymi, tyle że dosięgło już i ryżu.
@kiepa: ciii... bo i to zaczną podrabiać. (tak jak motyw z zdrowszym "brązowym cukrem" - w wielu przypadkach to zwykły biały do którego dodano melasy;) )
A ja nie chcę się zastanawiać czego można dodać do ryżu by się zrobił brązowy.
Komentarze (79)
najlepsze
A ja nie chcę się zastanawiać czego można dodać do ryżu by się zrobił brązowy.
Powiedzcie mi o co chodzi tym typom co kopiują komentarze? po jakiego to?
Dzisiaj już z 5 razy takie coś widziałem, a nie wiem po jaką cholerę.
myśle że wybierają specjalnie te które mają dużo plusów, bo też chcą, a nie umieją nic swojego wymyślić do napisania..