Robert Makłowicz i Naddunajska ekstaza - Historia, Wino, Rakija i Paprykarz
Druga relacja z podróży do Baranji, wypełniona po brzegi fantastycznymi lokalnymi specjałami. Widz dowie się z niej m. in; jak krok po kroku przygotować słynny tamtejszy paprykarz rybny.
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 44
- Odpowiedz
Komentarze (44)
najlepsze
źródło: comment_1602935599zaMp2rxiSqs6gQXyqIN5aK.jpg
Pobierz@czarnawrona: nie no, masz lepszy przepis od lokalnego kucharza, gratki!
źródło: comment_1602941591CY8gwyhEGVphmGsMYD6k5N.jpg
Pobierz@Radus: sam jeszcze nie byłem, ale na pewno coś się znajdzie. ;)
źródło: comment_1602941712FjZJALJnJaj3QYCn5Xy34g.jpg
Pobierz