Na studiach, jakieś 20 lat temu, pracowałem przez kilka kolejnych wakacji w Holandii w przetwórni orzeszków ziemnych. Czasami cały dzień wysypywało się orzeszki z 50 kilowych worów stosując trik z przecięciem i spruciem ściegu. Dziś znajomi na grillu zawsze się dziwią jak w ułamku sekundy otwieram tajemnym cięciem worek z brykietem, dużo sprawniej niż na tym filmiku ( ͡°͜ʖ͡°)
W ten weekend nauczyłem się teorii jak wyciągnąć korek z butelki za pomocą torebki foliowej oraz jak prawidłowo otworzyć worek z węglem do grila. Ktoś tu będzie latem chwalił się nowymi umiejętnościami na imprezach. ( ͡°͜ʖ͡°)
@janek_: coś tam pewnie zostanie. Ale nawet jakbyś zjadł kawałek kartonu, to bez przesady. Przy tych benzopirenach czy co tam się wytwarza podczas grillowania to i tak nic takiego. Nie bądźmy tacy wrażliwi. ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarze (158)
najlepsze
źródło: comment_1589748933kJ8szpVZJ4DUOSSbI7egiK.gif
Pobierz@mijagix: do czasu.
wiązanie sznurówek w sekundę: https://youtu.be/wMuNjnNyaiA?t=11
szybkie składanie koszulek: https://www.youtube.com/watch?v=4mJZrdJMSSw
składanie reklamówek w kostkę: https://www.youtube.com/watch?v=WGVBwpEZ3q4
źródło: comment_1589747750aUv3JZ7c091ykVSW2Wt91s.gif
PobierzMusial ogladac relacje z festiwalu psiego miesa wuhan.