@popcorn84: szatkownica 100 razy lepsza od tego gowna. kroisz na 4 i trzesz po trochu, a wez to skrecaj, przykrecaj do stolu xD a tak, cyk decha, ostrze i siema xD
@komentarz_czytam: już gdzieś słyszałem podobne ciekawostki i okazały się glupotami. Ta też brzmi podejrzanie, bo jednak wiele kultur zna kiszenie potraw, różnimy się tylko tym, co kisimy. My kapuche, inni śledzie, każdy się raczej dziwi że dany składnik można ukisic, a nie kiszeniu samym w sobie. Dziwne byłoby wiec że kisza jedna rzecz i jest spoko, ale na inną mówią już ze jest zepsute.
@wajper: Uuu ile minusów, bo przecież japońskie jedzenie, to na pewno pyszności. #!$%@? tam, że to gotowy makaron z wora napakowany konserwantami, zalany jakimś sztucznym glutem z tubki podany z kapustą i jajkiem :-) Wypopki jak zwykle w formie.
@Serek_Niehomogenizowany no otóż to. Japonia to było moje duże rozczarowanie (znałem wcześniej dobrze Koreę) a żarcie paskudne - wszystko słone, te kotlety (donkatsu) schabowe gdzie 2/3 to była smażona panierka, warzywa to przeważnie właśnie ta bezwartościowa kapusta z sosem sojowo-solnym.
Komentarze (123)
najlepsze
źródło: comment_hxghFJ45EZPIOh2sUW1TQCPQ3JGmA7yz.jpg
Pobierz@Lorenzo_von_Matterhorn: Jaki kuzwa??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)