Fresh Pasta: 6 cups All Purpose Unbleached Flour 1 cup Semolina Flour 8 extra large Eggs 1 Tbsp Salt mixed with 1 Tbsp Water
Ricotta Mixture: 2 lbs Whole Milk Ricotta ½ cup grated Pecorino Romano Cheese 1 cup shredded Whole Milk Mozzarella ¼ cup chopped fresh Parsley 2 extra large Eggs
Assembling Lasagna Tray: Fresh Pasta Crushed Meatballs (approx 8-10/layer)* Sauce/Gravy* Grated Pecorino Romano Cheese Shredded Whole Milk
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarze (74)
najlepsze
Ktoś poda sam przepis?
LASAGNA
Fresh Pasta:
6 cups All Purpose Unbleached Flour
1 cup Semolina Flour
8 extra large Eggs
1 Tbsp Salt mixed with 1 Tbsp Water
Ricotta Mixture:
2 lbs Whole Milk Ricotta
½ cup grated Pecorino Romano Cheese
1 cup shredded Whole Milk Mozzarella
¼ cup chopped fresh Parsley
2 extra large Eggs
Assembling Lasagna Tray:
Fresh Pasta
Crushed Meatballs (approx 8-10/layer)*
Sauce/Gravy*
Grated Pecorino Romano Cheese
Shredded Whole Milk
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.