@Ania_niet: Zawsze mieszam smaki. Do ciast dodaję odrobinę soli, a do słonych odrobinę cukru. Cukier jest dodatkowym konserwantem podkreślającym smak. Ale narobiłaś mi smaku na małosolne.( ͡°͜ʖ͡°)
@Je_t: Najczęściej nie wychodzą. Biorąc pod uwagę coroczną suszę to w tym momencie ogródek trzymam tylko dla ogórków. Te ze sklepów pędzone na nawozach i pryskane prędzej ci spleśnieją niż się ukiszą. Bakterie kwasu mlekowego nie imają się ich. Nawet na korniszony się nie nadają, bo robią się miękkie.
Komentarze (6)
najlepsze
Najczęściej nie wychodzą.
Biorąc pod uwagę coroczną suszę to w tym momencie ogródek trzymam tylko dla ogórków. Te ze sklepów pędzone na nawozach i pryskane prędzej ci spleśnieją niż się ukiszą. Bakterie kwasu mlekowego nie imają się ich. Nawet na korniszony się nie nadają, bo robią się miękkie.