Pszczelarz-templariusz zdradza sekrety pasieki. I dobrego polskiego miodu
Z marynarza stał się pszczelarzem i pokochał ten fach miłością ogromną. Piotr Żurawicz swoje słodkie wyroby sygnuje nazwiskiem, bo wie, że zaufali mu klienci. Nam zdradza, co pszczoły robią zimą, jak świętują templariusze i o co chodzi z chińskim miodem.
darosoldier z- #
- #
- #
- #
- #
- 20
Komentarze (20)
najlepsze
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walczy na śmierć i życie, na ziemi angielskiej
Rozwala kolczatką żebra i pali na stosie
Poluje na dziki i łosie
Jego mięśnie są twarde niczym kobalt
Sankturaium!
Jeśli ktoś lubi miody pitne to jest to pozycja obowiązkowa do spróbowania, wyjątkowy smak, bardzo bogaty i różnorodny. Zresztą zostały wyróżnione na niedawnym konkursie Mazer Cup International w Stanach Zjednoczonych.
A nie wnikając: ani formaliny, ani soli NIE STOSUJE SIĘ do wybielania cukru. To nie jest żadna wiedza tajemna, te substancje po prostu NIE DZIAŁAJĄ WYBIELAJĄCO.
Co więcej, wapno również nie było stosowane do wybielania.