Shakshuka: przepis idealny na śniadanie, obiad i kolację!
Spożyta o poranku dostarczy energii na pierwsze godziny dnia. Dla zabieganych będzie doskonałym sposobem na szybkie obiadowe danie jednogarnkowe. Spokojnie można zjeść jej odrobinę także na kolację. Shakshuka przepis idealny bez dwóch zdań!
cosdlazdrowia_pl z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 34
Komentarze (34)
najlepsze
1 pęczek szparagów
jak strzał w pysk. Jest Styczeń!!!
Do tego 50 g kiełków grochu (właśnie się dowiedziałem, że sprzedają coś takiego jak kiełki grochu) i podpłomyki do podania.
Przecież to wymaga solidnych zakupów!
Ja już nie wiem czy to ze mną coś nie tak...
Aż mi
Brokuły... szparagi... nooo profanacja... kminek?! KUMIN czyli KMIN RZYMSKI a nie kminek powinien być. To co tu piszą to danie "ala'szakszuka".
A blog się nie ładuje...
Przepis ukradziony z https://www.bbcgoodfood.com/recipes/pea-broad-bean-shakshuka
i przetłumaczony praktycznie słowo w słowo
Obrazek na blogu też kradziony https://cooking.nytimes.com/recipes/1014721-shakshuka-with-feta
@Moderacja
Polecam robić tak, prościej się nie da.
Przepis ukradziony z https://www.bbcgoodfood.com/recipes/pea-broad-bean-shakshuka
i przetłumaczony praktycznie słowo w słowo
Obrazek na blogu też kradziony https://cooking.nytimes.com/recipes/1014721-shakshuka-with-feta
https://www.wykop.pl/wpis/29182933/shakshuka-przepis-idealny-na-sniadanie-obiad-i-kol/#comment-103614735
@azetka: Będzie zabiegany szukając składników