PePe_xXx PePe_xXx 25.12.2017, 20:13:42 5 Hmm, ciekawa technika. Z reguły w Polsce oprawia się od brzucha, a tutaj panowie jadą od kręgosłupa. Nietypowo :)
szczurek_be szczurek_be 25.12.2017, 11:57:18 5 zjadl bym takie wyroby, podobnie moj dziadek robil, a nie tak jak to teraz jest, wedzenie w plynie
JanuszSebaBach JanuszSebaBach 25.12.2017, 20:01:23 4 Świetny ten miotacz ognia na drewka z wentylatorem z samochodu :D.
Kaczorra Kaczorra 26.12.2017, 02:29:26 2 Ale bym #!$%@?ł każdy kawałek, który tam pokazują jak przyrządzają :).
moris93 moris93 25.12.2017, 19:49:35 2 mogli ją sobie podwiesić za tylne nogi podczas opiekania i nie tylko..wygodniej się robił.
dmsq dmsq 25.12.2017, 19:36:56 1 @FrancuskiPiesek: idź upoluj wegańskiego pierożka albo udaj się porozmawiać z kimś, kto doświadczył głodu za czasów komuny i powie Ci, że jak na święta były śledzie to było na bogato.
dmsq dmsq 25.12.2017, 19:42:23 1 @FrancuskiPiesek: no ludzi na filmiku na pewno stać na wołowinę i łososia : )
Komentarze (235)
najlepsze